Енергия | МФИ 
.: меню
за нас
кампании
ресурсен
център
подкрепете
контакти

Международна Конференция 3-4 юни 2010, София, НДК


Ела да видиш страницата за екстремни спортове!
Хора, пътища, велосипеди - велошествия

Времето е все по-топло, дрехите - все по малко вълнени и дори и дъждът да се лее из ведро все някой ще кара колело.

Екологично сдружение "За Земята" със специалното участие на нашите приятели от "Екообщност" имаме удоволствието да ви поканим да велосипедираме улиците на София всички заедно и целокупно на ежегодното пролетното велошествие.

Призовани са да се включат както "традиционни" велосипедисти, така и всички, които употребяват ролери, скейтове, рикши, коне, катъри, магарета, както и тези, които се придвижват с инвалидни колички, майките с малки деца... а, да и тези, които просто ходят пеша.

Дата: 15ти май 2007 (вторник) 18:00 часа

Мястото на срещата: Паметника на Съветската армия

За да се включите активно ви е необходимо да си набавите: 2 пакета усмивки, всички музикални инструменти от вкъщи (не забравяйте пианото!), 3 супени лъжици добро настроение и една торба с малки шегички. Добавете и 5 кг фантазия!

Бонусът: За най- атрактивно облечените, за най- атрактивно облечените и за най-оригиналния плакат ще има специални награди-изненади.

Внимавайте в картинката да на изпуснете да видите и да участвате в уличния театър, да потанцувате в ритмите на самба-бенда или с парче голям тебешир да маркирате новите вело-алеи, които заедно ще очертаем.

Велошествието е мирна, неполитическа акция, целяща да покаже все по-острата нужда от изграждането на мрежа от велосипедни алеи. Това не е утопия, а реалност в повечето европейски градове... какъвто е и София. Неотдавна започна да се говори за изграждане на шест велосипедни лъча. Това звучи добре, дори твърде добре, но само като за начало. Може би сега е моментът да напомним, че сме много, че много, много обичаме да караме колело или да ходим пеша и че е важно да дишаме по-чист въздух.

 
[нагоре]
начало | карта на сайта
www.zazemiata.org